Vučić: Privatizovati sportske klubove

ponedeljak, 02. sep 2013, 12:23 – 12:29

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je neophodno uneti zdrav kapital u srpski sport, odnosno da je neophodna privatizacija klubova. Vučić je pozvao da se pomogne budućem ministru sporta Vanji Udovičiću da ostvari taj cilj.

Aleksandar Vučić je posle otvaranja štamparije APM u Beogradu zamolio novinare da pomognu kandidatu za ministra sporta Vanji Udovičiću da ostvari taj cilj.

Aleksandar-Vucic.jpg

„Ja vam molim da pomognete Vanji Udovičiću u još jednoj oblasti, da pokušamo da privatizujemo deo onoga na šta trošimo ogromne pare, jer dok to ne uradimo, neće nam ceo sistem u državi biti zdrav“, kazao je Vučić.

On je istakao da ljudi u Srbiji ne navijaju za privatnike, već za klub, a da ti privatnici mogu da se menjaju.

Aleksandar-Vucic-2.jpg

„To je za njihovo dobro, jer više neće plaćati deset miliona koliko plaćamo za fudbal. Što da plaćaju kada taj novac možemo da uložimo u nova radna mesta, subvencije za poljoprivrednike“, naglasio je potpredsednik vlade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.