Zahvalnice donatorima pribojskog zdravstva

U pribojskom Domu zdravlja organizovana je prigodna svečanost na kojoj su uručene zahvalnice donatorima koji su, za vreme vanrednog stanja, u vidu medicinske i zaštitne opreme pomogli pribojsko zdravstvo u borbi protiv korona virusa.

Uručene zahvalnice donatorima zdravstvenih ustanova u Priboju, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

U ime bolnice i Doma zdravlja, kao i zaposlenih u tamošnjem zdravstvu i pacijenata, donatorima su se zahvalili direktori ovih zdravstvenih ustanova, doktori Peđa Terzić i Vladimir Milinković,  ističući da zahvaljujuci donacijama pribojsko zdravstvo raspolaže svom potrebnom opremom i da je spremno ukoliko dođe do novog talasa epidemije.

– Pomažući zdravstvu, pomažemo sebi i svim građanima Priboja – istakao je ispred donatora Momir Spajić, vlasnik firme Kompa teks.

Zbog izuzetnog doprinosa pribojskom zdravstvu i donacija u vidu zaštitne i medicinske opreme, zahvalnice su uručene privatnim preduzetnicima Momiru Spajiću i  Muameru Hasanagiću, predstavnicima firmi Cincović doo, Poliester komponente i Poliester grupi doo, Predragu Peđi Batasu, porodici Gudurić iz Priboja kao i sportisti Aleksandru Prijovicu, medicinskom radniku iz Prijepolja Milovanu Milićeviću, narodnom poslaniku Krstu Janjuseviću i opstini Priboj.

– Osnovna dužnost opštine Priboj je da pomogne koliko može zdravstvu da bi se obezbedila maksimalna zdravstvena zaštita njenih građana – istakao je zamenik predsednika opštine Priboj, Saša Vasilić i dodao da ce opština i ubuduće preko Vladine Kancelarije za javna ulaganja nastaviti da ulaze u obnovu pribojsku zdravstva.

– Trenutno se radi projektno tehnička dokumentacija za potpunu rekontrukciju Opšte bolnice Priboj i Doma zdravlja, sa toplanom koja će umesto mazuta koristiti biomasu i grejati ova dva objekta, za koju se nadam da će biti gotova za dva do tri meseca. Posle tehničke kontrole dokumentacije od strane Kancelarije za javna ulaganja i odobrenja resornog ministarstva, pristupićemo radovima. Za godinu i po do dve imaćemo potpuno rekonstruisanu Opštu bolnicu i Dom zdravlja Priboj na način na koji su i rekonstruisane škole u novom delu grada – zaključio je Vasilić.

PP Media

The post Zahvalnice donatorima pribojskog zdravstva appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.