Zbog kršenja policijskog časa na području PU Prijepolje kažnjeno 29 lica

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Od 18. marta, kada je uveden policijski čas, do završetka vanrednog stanja, na području Policijske uprave u Prijepolju, pripadnici Ministarstva unutrasnjih poslova podneli su ukupno 29 prekršajnih prijava zbog kršenja policijskog časa, dok je 15 prijava podneto protiv građana starijih od 65 godina koji su prekršili dvadesetčetvoročasovnu zabranu kretanja.

Zgrada PU Prijepolje, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

U Prijepolju je podneto 16, u Novoj Varoši 12 dok je u Priboju zabeleženo najmanje kršenja naredbe o zabrani kretanja – ukupno 4.

Ostale prekršajne prijave podete su protiv lica koja su se zatekla na području PU Prijepolje, a imaju prebivalista u nekim drugim gradovima.  Sva ova lica po hitnom postupku kažnjena su novčanom kaznom u iznosu od 50 hiljada dinara.

PP Media

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.