Zbog odrona, voz za Bar ide preko Lapova i Kraljeva

Beta | 25. 04. 2014. – 07:37h 10:03h
| Komentara: 2

Saobraćaj na pruzi Beograd-Bar normalizovan je nakon što su otklonjene posledice odrona koji je oštetio prugu i kontaktnu mrežu zbog čega je nekoliko sati saobraćaj na tom delu pruge bio prekinut.

Kako je saopšteno iz Železnica Srbije, redovan železnički saobraćaj na pruzi Beograd–Bar uspostavljen je jutros u 4.46, a svi vozovi saobraćaju redovnom trasom i po redu vožnje.

 

Železnički saobraćaj na barskoj pruzi bio je u prekidu sinoć od 19.30, nakon što je između železničkih stanica Valjevo i Gradac došlo do odrona, koji je oštetio prugu i kontaktnu mrežu.

 

Stručne službe srpskih železnica do ranih jutarnjih sati radile su na popravci pruge i otklanjanju posledica ovog odrona. Zbog odrona se tokom noći železnički saobraćaj odvijao između Beograda i Bara pomoćnim prevoznim putem, preko Lapova i Kraljeva.

 

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.