Zbog pandemije odložene MOSI u Novoj Varoši

Nova Varoš – Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI), planirane za sredinu jula, definitivno neće se održati ovog leta. Nova Varoš je kao domaćin uputila predlog Skupštini MOSI da se one odlože, konačnu odluku doneće Skupština i Stalni komitet MOSI, kao najviši organi Igara.

Sportisti Nove Varoši na igrama u Priboju, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

U rukovodstvu opštine grada podno Zlatara smatraju da su sportski susreti mladih sa tromeđe Srbije, Crne Gore i BiH nemogući u uslovima pandemije virusa korona. Shodno tome uputili su dopis Skupštini MOSI da se Igre odlože.

– Zbog pandemije virusa COVID 19, nismo u mogućnosti organizovati MOSI Nova Varoš 2020, a o odlaganju i novom datumu održavanja MOSI, izjasniće se Skupština MOSI koja će biti zakazana kada se steknu uslovi – stoji u dopisu koji je uputio Skupštini MOSI predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević.

Inače, ovo neće biti prvi put da se MOSI pomere zbog „više sile“. Slično je bilo i 1980. kada su igre u Ivangradu (današnje Berane) odložene takođe na godinu dana zbog zemljotresa u Crnoj Gori i vanrednog stanja.

Nova Varoš je poslednji put bila domaćin sportistima sa tromeđe, sada već davne 2008. godine.

PP Media

The post Zbog pandemije odložene MOSI u Novoj Varoši appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.