Zvezda sa Lakovićem u Nionu "juri" licencu

sreda, 23. apr 2014, 13:27 – 13:32

Delegacije FK Crvena zvezda, predvođena operativcima Miodragom Zečevićem i Stefanom Pantovićem a pojačana generalnim sekretarom FSS-a Zoranom Lakovićem, nalazi se u sedištu Uefa u Nionu, gde predstavlja plan za vraćanje dugova radi dobijanja evro-licence.

Generalni sekretar FSS Zoran Laković prisustvuje sastanku u sedištu Uefa oko problema sa licencom Crvene zvezde zajedno sa čelnicima „crveno-belih“ Pantovićem i Zečevićem, gde klub sa Marakane predstvlja plan za vraćanje dugova

Zvezda-Lakovic.jpg

Posle prvih kontakata juče (utorak), u sredu se održava i radni sastanak. Kako prenosi „Žurnal“, u planu nije dijalog već će operativci Zvezde dobiti određeno vreme da u usmenoj formi predoče kako planiraju da saniraju dugove.

Ukoliko Uefa pozitivno odreaguje na taj predlog, klub iz Ljutice Bogdana 1 dobio bi dodatni rok (do kraja maja) da izmiri nagomilane dugove (spominje se cifra od oko 3,2 miliona evra) i stekne pravo na evropsku licencu.

Odgovor iz evropske kuće fudbala da li će Zvezda biti kažnjena trebalo bi da bude poznat početkom maja, za kada je najavljeno naredno oglašavanje Kontrolnog finansijskog tela Uefa.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.