Britanac je mislio da je izgubio novčanik na putu iz Srbije, a kod kuće ga je čekalo iznenađenje

Jednom Britancu je putovanje u Srbiju moglo da ostane u ružnom sećanju, ali je ubrzo saznao da na svetu ima poštenih ljudi.

Tom Vots je mislio da je izgubio novčanik na aerodromu u Lutonu, po povratku iz Srbije.

 

Međutim, nakon nekoliko dana na adresu njegovih roditelja je stigao paket sa njegovim novčanikom, novcem, svim dokumentima i porukom.

 

„Stvarno mi je žao, Tome, podigao sam novčanik, misleći da je od mog prijatelja, ali nije bilo broja. Nadam se da si se lepo proveo u Srbiji. Srećno ti bilo na univerzitetu“, napisao je anonimni nalazač novčanika.

 

Vots je fotografisao poruku i objavio preko Fejsbuka u nadi da će naći onog kome treba da zahvali.

 

„Jutros mi je ovo stiglo na adresu mojih roditelja (koja se nalazi na mojoj vozačkoj dozvoli). Nije falio ni peni i sve moje kartice i dokumenta su tu. Negde stvarno postoje neverovatni ljudi. Ali, na poruci nije pisao nikakav kontakt, pa ne znam kome da se zahvalim. Hoćete li podeliti moj status. Hajde da nađemo ovu anonimnu legendu“, napisao je Tom Vots na svom Fejsbuk profilu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.