Devojčica sa 15 godina zaradila prvi milion, i to na japankama

Američki mediji su zapanjeni nedavnim poslovnim uspehom 15-godišnje Medison Robinson, koja je pokretanjem sopstvene firme uspela da zaradi veliki novac i stvori ozbiljan posao. Njena kompanija „FishFlops“, koja prvenstveno proizvodi japanke, je zaradila prvi milion, a devojčica nikako ne planira da se tu zaustavi.

Medison je prve japanke dizajnirala kao osmogodišnjakinja i pokazala ih svom ocu koji se oduševio idejom i dao joj novac da pokrene biznis, što se i ostvarilo pre dve godine kada je izbacila prvu liniju sa devet uzoraka.

 

Posao je toliko dobro krenuo da je mlada Medison proširila ponudu SA majicama, šorcevima i drugim odevnim predmetima. Počela je da piše knjige za decu, a uskoro planira da lansira aplikacije i videoigre koje se dešavaju pod morem. U međuvremenu je i njen otac počeo da radi za nju.

 

Iako prvenstveno vrši prodaju preko svog portala, sklopila je ugovore sa mnogim prodajnim kućama i do sada je prodala preko 60 hiljada japanki. Pare planira da uloži u svoje obrazovanje, a već je počela da se bavi i dobrotvornim radom.


VIDEODevojčica sa 15 godina zaradila prvi milion:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.