GUGLOV TAJNI PROJEKAT Ovo je "automobil za putovanje kroz vreme"!

Najnoviji supertajni projekat kompanije Gugl juče je procureo u javnost – automobil za putovanje kroz vreme.

Naizgled bezazleni tvit sa glavnog Gugl naloga da je dostupno 15 novih Gmail tema linkovan je sa strogo „poverljivim“ PDF-om o nečemu što se zove Projekat „Flux“.

 

Prototip automobila zapravo predstavlja kombinaciju Guglovog vozila i čuvenog automobila iz filma „Povratak u budućnost“ a kako se navodi njegova proizvodnja počinje danas u Severnoj Irskoj sa ciljem da se do sredine sledeće godine obavi 88 probnih letova.

Slajdovi prezentacije izgledaju istinito, a citiraju naučne proračune i brojne reference na popularnu filmsku trilogiju.

 

Ali…

 

Zapravo reč je o šali jer čak ni Gugl nije mogao da odoli i ne obeleži čuveni Dan povratka u budućnost, odnosno dan u koji su, u drugom delu filma „Povratak u budućnost“, Mekflaj i Dok poslati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.