Pas sa devet života: Labradorka upucana 100 puta i preživela!

Crni labrador po imenu Lejdi oporavlja se pošto je čak sto puta upucana iz vazdušne puške tipa “BB”. Keruša je pronađena pre dve nedelje kako luta Valdboroom, u Mejnu, kada ju je pronalazač odveo u sklonište za pse okruga Linkoln. Prilikom pregleda, veterinari su pronašli 80 metaka u predelu glave, leđa i nogu.

Jednogodišnja Lejdi je za divno čudo ostala živa, jer nije dobila metak ni u jedno oko niti joj je oštećen neki od vitalnih organa.

 Čini se da su meci od mesinga, i potrebno je vaditi ih iz tela jedino ako zbog njih nastane neka infekcija.

“Lejdi je kuca koja ima sreće”, rekao je Piter Blenton, njen novi vlasnik. “Mislim, nema neke ozbiljne povrede, i mislim da će imati vrlo lep život. Ima sreće. A i ja imam sreće. Imam je samo jedan dan, a već me svuda prati i ide za mnom. Želi ljubav, i mi je volimo”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.