Pogledajte: U Kini šišaju kradljivce na licu mesta

Nakon nekoliko krađa u proteklih par nedelja, vlasnica prodavnice Lu Sun nije imala strpljenja kada je primetila Li Vun kako krišom pakuje odeću u svoju torbu pa je odlučila da je nauči pameti. Ona ju je oborila na zemlju, uzela makaze i odsekla joj kosu, poderala joj majcu i izložila podsmehu okupljenih mušterija.

Vlasnica prodavnice u tržnom centru u Venzou, Kina se svakodnevno suočava sa lopovima, a kada je primetila da se Li Vu čudno ponaša odlučila je da obrati dodatnu pažnju:

 

– Svakog dana posmatram mnogo ljudi pa već mogu da prepoznam lopove – rekla je prodavačica.

 

Gospođi Sun je pomogao vlasnik susedne prodavnice, a nakon što su kradljivicu izložili opštem podsmehu, zvali su policiju koja ju je privela.

 

– Htela sam da joj održim lekciju, a i da pošaljem poruku drugim lopovima da se ne motaju oko moje radnje – dodala je prodavačica.


VIDEO U Kini šišaju lopove:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.