Prvomajsko i uskršnje putovanje u Prag za samo 135 evra

Portal za putovanja „Superodmor.rs“ za vas ima specijalnu ponudu za prvomajsko i uskršnje putovanje, tri noćenja sa doručkom u Pragu za 135 evra.

p Na aranžman koji vam nudi omiljeni portal za putovanja „Superodmor.rs“ na kom se mogu uporediti ponude svih vodećih agencija možete ostvariti popust od 14 evra, ukoliko ga rezervišete danas. Smeštaj je u hotelu visokog standarda „Top Praha“ sa četiri zvezdice koji se nalazi u  mirnom delu grada (Praha 4 okrug).

Poseduje kongres centar, pet restorana, nekoliko barova i letnje terase, velnes centar sa bazenom, teniskim terenima, parking.

Prag je jedna od najlepših destinacija Evrope, stari fascinantni grad na obalama reke Vltave. Nalazi se u srcu Evrope, sa hiljadu tornjeva, čipkastih fasada i zadivljujuće arhitekture, grad alhemičara i magije, a ujedno je i moderna metropola sa izvanredno sačuvanim istorijskim objektima, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Prag je sagrađen na sedam brda, preseca ga reka Vltava i podeljen je na stari i novi deo. Stari deo grada čini lavirint aleja, ulica od kaldrme i prolaza koji vode do starogradskog trga. Parovi najviše vole Karlov most, ali nikako ne treba propustiti ni Hradčan sa Praškim dvorcem, Katedralu svetog Vida, Vačlavske namesti, kuću Franca Kafke.

Po samom dolasku sledi panoramski obilazak Praškog dvorca na Hradčanima, Španske sale – monumentalne građevine iz 10. veka, katedrale Svetog vida sa kapelom Sv. Venčeslava i grobnicama čeških kraljeva. sledi i prelazak Vltave Karlovim mostom, obilazak Stare kule na mostu, spomenika Karlu IV, Staromestskih najesti, Nacionalnog muzeja, pozorišta.

Fakultativno se može otići u Drezden, u Karlove Vari, i krstariti brodom po Vltavi.

Više informacija o ovoj ponudi možete videti ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.