SAD: Policajci u akciji spašavanja pačića

Dvoje američkih policajaca odgovorilo je na uznemireni poziv patke čiji su pačići ostali zaglavljeni u kanalizacionom odvodu iz kojeg verovatno ne bi nikad izašli bez njihove blagovremen intervencije.

„Služiti i štititi“ – policajaci su dobro razumeli svoju misiju. Čak i kada su u pitanju životinje, oni svoj zadatak shvataju ozbiljno i ne prezaju da priteknu u pomoć patki u nevolji.

Nakon što su pačići upali u šaht, njihova uspaničena majka počela je da doziva u pomoć. Njeni napori nisu ostali uzaludni – dvoje policajaca pritekli su joj u pomoć i izvukli pačiće iz kanalizacije.

Snimak akcije spašavanja pačića, koji je napravio neko od prolaznika, postavljen je na internet, gde ga je za par dana videlo više od 300.000 ljudi.

 


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.