Septembarski provod u Firenci za 129 evra

„Italijanska Atina“, kako zbog kulturnog i umetničkog značaja zovu Firencu, jedan je gradova koje ne smete propustiti da obiđete. Specijalna ponuda portala „Superodmor.rs“ omogućiće vam nezaboravan provod u ovom centru Italije za samo 129 evra. Aranžman obuhvata dva noćenja i autobuski prevoz, a polazak je 12.septembra.

Po ovoj ceni putovaće samo oni koji danas, preko portala „Superodmor.rs„, rezervišu ovo putovanje. Smeštaj je predviđen u hotelu sa tri zvezdice u stambenom delu Firence, odakle ćete lako moći da krenete u obilazak celog grada.

Firenca je grad umetnosti i nauke, industrije i zanatstva, kulture i trgovine. Osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere. U Firenci su tokom renesanse živeli brojni poznati umetnici, Đoto, Leonardo da Vinči, Mikelanđelo, Donatelo, Botičeli, Makijaveli, Galileo Galilej, pa je grad pun muzeja, akademija, umetničkih škola, naučnih instituta i kulturnih centara.

Više informacija o ponudi pogledajte OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.