U toplesu plesala u njujorškom restoranu, policajci se slikali sa njom i zaradili suspenziju

Od maja u Njujorku je legalno da se devojke šetaju u toplesu, ali tim povodom svako malo policija mora da reaguje. Tako je fotograf Alen Henson napravio performans sa manekenkom u jednom restoranu ali su odmah zamoljeni da odu.

Fotograf je započeo projekat u kome mladi modeli skidaju na javnim mestima, dok on beleži  reakcije prolaznika. Ovoga puta glavni model je bila Šelbi Karter, koja se skinula u jednom elitnom restoranu u Njujorku i plesala, ali je menadžer odmah pozvao policiju da je udalje.

Fotograf i manekenka su mirno napustili restoran, a ispred su se ispričali sa policajcima, koji nisu imali pravo da je uhapse, te je sve prošlo u šaljivoj atmosferi.

 

Međutim, malo su se zaneli, i slikali sa mladom devojkom zbog čega im preti suspenzija.

 

 

Pre samo nedelju dana Šajen Lutek, je takođe učestvovala u Hensonovoj kampanji, te se skinula u fastfud restoranu i tamo obedovala, dok se takođe nije pojavila policija, na zahtev menadžera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.