Učestvujte u fotokonkursu "SuperOdmora.rs" i osvojite letovanje

Portal Superodmor.rs još jednom organizuje fotokonkurs, te kao glavne nagrade nudi upravo putovanja, u Grčku.

Konkurs će se odvijati u tri kola, a autori fotografija koje osvoje najviše glasova imaće priliku da letuju u Grčkoj.

 

Pobednička fotografija bi trebala da prikaže pozitivnu energiju koju leto nosi sa sobom, te i dozu maštovitosti i kreativnosti.

Kako bi ušli u trku za glavnu nagradu, potrebno je da se registrujete na sajt SuperOdmora, te tamo ostavite svoje osnovne podatke.

 

Dozvoljeno je da se postavi maksimalno 10 fotografija u toku jednog kola, te će se iste naći u galeriji foto konkursa na sajtu, gde će moći da se glasa svakodnevno za najbolju, sve do ponoći poslednjeg dana kola.

Zabranjeno je kreiranje lažnih naloga sa ciljem pridobijanja što većeg broja glasova, a organizator zadržava pravo diskvalifikacije učesnika koji krše ova pravila.

 

Od 20 fotografija koe budu imale najviše glasova na sajtu, pobedničku će izabrati specijalni žiri, ocenjujući kreativnost, maštovitost i tehničke veštine.

Prvo kolo startuje danas i traje do 15. avgusta, nagrada za autora najlepše fotografije u prvom kolu je letovanje na Pargi od 25. avgusta do 4. septembra. Drugo kolo startuje 16. avgusta, a srećnom dobitniku sleduje odmor na Tasosu od 10. do 20. septembra. Pobednik trećeg kola, koje startuje 26. avgusta traje do 4. septembra će letovati u Haniotuju od 17. do 27. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.