Pištaljka #4 – Neredovno odnošenje smeća u Vakufu

[vc_row][vc_column][vc_message]

STATUS: REŠENO, KONTEJNER JE ODNEŠEN.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kontejner je cesto prepun, smece se raznosi ulicom, obavesten JKP lim, zatim Opstinska inspekcija Prijepolja povodom ovog problema, nista za shodno nisu uradili, dosli, pogledali, rekli da ce kontejner biti izmesten i otisli.

Nakon 15 dana od dolaska opstinske inspekcije, kontejner jos uvek stoji na istom mestu.

Kontejner se nalazi na samom ulazu od zgrade. Moleri i ostali gradjevinci cesto ostavljaju kante, dzakove i ostalo smece u nas kontejer preko noci, iako imaju svoje kante za smece. Toliko o mentalitetu susednih komsija.

Sramota za JKP lim. Najgora institucija u gradu.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=“Pošaljite nam Vašu „Pištaljku“ sa fotografijom, objavićemo u što kraćem roku.“ style=“flat“ shape=“square“ color=“danger“ size=“lg“ align=“center“ i_icon_fontawesome=“fas fa-bullhorn“ button_block=“true“ add_icon=“true“ link=“url:https%3A%2F%2Fwww.gradprijepolje.com%2Fpistaljka%2F|title:Pi%C5%A1taljka“][/vc_column][/vc_row]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.