„Јасен“ јесењи првак

Podelite:

„Јасен“ јесењи првак
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING

„Полимље“ је у последњем, 13. колу јесењег дела Златиборско-моравске зоне у Пријепољу савладало другопласирану „Будућност“ из Ариља са 4 према 1. Двоструки стрелац за „Полимље“ био је Опарница из пенала а по један погодак постигли су Тасић и Џановић. „Полимље“ ће презимити на десетом месту на табели. Ову победу фудбалери „Полимља“ посветили су саиграчу Емиру Хамзићу, за чији живот и даље траје борба у Клиничком центру Србије.

„Јасен“ је јесењи првак Златиборске окружне лиге. У дербију 14. кола на Росуљама је савладан другопласирани „Перућац“ са 2 према 0 головима Ризовског и Човића. Бродаревци полусезону завршавају са свих 14 победа и максималних 42 бода. Овакве полусезоне у Златиборској окружној лиги није било од 2014. године када је ариљска „Будућност“ на зимску паузу отишла са свих 13 победа.

Кошаркаши „Милешевца“ су у 5. колу групе Б Друге регионалне лиге Запад 1 поражени у Ивањици. Домаћа „Ивањица“ је тријумфовала са 86:82 и пријепољским кошаркашима нанела други пораз у сезони. „Милешевац“ је сада на трећем месту, са скором 3-2, иза „Мораве“ из Заблаћа и ужичког „Плеј офа“.

Кошаркашице „Милешевке“ су у 5. колу Прве женске регионалне лиге Србије – Југ 1 у Прибоју савладале „Лим“ резултатом 89:40. Најефикаснија је била Наташа Бучевац са 31 поеном. Пријепољке остају прве и непоражене а у наредном колу у Ужицу се састају са „Плеј офом“.

Одбојкаши „ФАП Ливнице“ су у 6. колу Друге лиге запад у Зубином Потоку савладали „Грачаницу“ са 3:0 у сетовима, и тако остварили четврту победу у гостима. Ова победа је Пријепољце поставила на друго место на табели. У следећем колу у Пријепољу гостује „Антена“.

У 6. колу Друге лиге Запад за сениорке одбојкашице „Бамби Волеја“ су поражене у Краљеву. Одбојкашице „Техничара“ су славиле са 3:0 и тако оствариле прву победу у првенству. Пријепољке су тренутно осме и у наредном колу ће угостити Косовску Митровцу.

У 8. колу Супер Б лиге рукометаши „Победника“ су поражени у Врању, где је домаћин славио са 30:23. Пријепољци остају једанаести са 3 бода и у наредном колу ће угостити „Топличанин“. „Прибој“ није успео да изненади лидерао – „Раднички 1964“ је у Крагујевцу славио са 24:17. „Златар“ је у Новој Вароши савладао „Локомотиву“ са 36:25. Прибојци су тренутно на петом а Нововарошани на осмом месту.

Рукометашице „Пријепоља“ су у 7. колу Прве лиге Запад за рукометашице у Горњем Милановцу савладале „Металац А.Д.“ са 28:24, па су се сада екипе изједначиле на табели и имају по 8 бодова, колико имају и „Бекамент Буковичка Бања 2“ и „Атеница“, али и утакмицу мање.

Одбојкашице „Трендтекса“ савладале су ужичку „Форму“ са 3:1 у сетовима у 5. колу Међурегионалне лиге Златиборског и моравичког округа.

У 5. колу Треће футсал лиге Запад футсалери „Жупског рубина“ су на гостовању у Тополи савладали „Опленац“ са 6:3. Двоструки стрелци за госте били су Есмир Срна и Елмин Малагић, по једном су се у листу стрелаца уписали Амио Кахровић и Милан Радаковић а одлично је бранио и голман Тахир Ћатић. Гости су повели са 2:0 али су домаћини до одласка на одмор успели да изједначе. У наставку добра игра футсалера „Рубина“ брзо бива крунисана са два погодка, а у истом ритму су наставили до краја утакмице. Након погодка домаћих за 4:3, Пријепољци постижу још два гола. И ова победа је посвећена фудбалеру „Полимља“ Емиру Хамзићу. „Жупски рубин“ је тренутно избио на чело табеле, са 10 бодова, где је изједначен са „Металац Колорадом“ из Горњег Милановца, који има утакмицу мање. Крагујевачке „Дивље свиње“ имају, на трећем месту, 9 бодова, и такође сусрет мање. У наредном колу „Жупски рубин“ ће угостити „Косјерић“.

Футсалери „ПП 192“ су такође забележили победу у гостима. У 6. колу Регионалне футсал лиге Запад у Краљеву је савладан „Карановац“ са 9:4. До друге победе у првенству „орлови са тромеђе“ дошли су головима четвороструког стрелца Милана Лапчевића, Мирослав Цвијовић је постигао 3 погодка, а Игор Пајевић и Владета Новковић по један. „ПП 192“ је сада на шестом месту на табели са 7 бодова а у наредном колу у Пријепољу ће угостити трећепласиране „Шљивиће“ из Ивањице.

 „Јасен“ јесењи првак

Izvor: Forum Info Prijepolje
Forum Info Prijepolje

MARKETING

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

POVEZANE VESTI

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Grad Prijepolje

Grad Prijepolje se nalazi u jugozapadnom delu Srbije na tromeđi Bosne...

Prijepolje kroz vrijeme

To je u stara vremena bio veliki šeher. Kad je Osvajač...

Istorija Prijepolja

Na prostoru Prijepolja postoje ostaci ljudskog stanovanja još iz praistorijskog oba...

Kulturno istorijski spomenici

Ibrahim – pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju. Prvi put...

Most sultana Mehmeda Fatiha

Prvi pomeni mosta na Limu datiraju kada i o Prijepolju, jer...

Kanjon Mileševke

Klisure reka Lima i Mileševke, koja se uliva u Lim kod...

Reka Lim

Reka Lim Prijepolje jedna od najlepših reka Srbije. Izvire iz Plavskog...

Sahat Kula

Sahat-kula u Prijepolju je izgrađena u 16. veku. Prepoznatljiva je kao...

Ibrahim – pašina džamija

Ibrahim-pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju, prvi put se pominje...

Manastir Mileševa

Manastir Mileševa je srpski srednjovekovni manastir. Nalazi se na šestom kilometru...

Sopotnica

Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na...

Kuća Jusufagića

Kuća Jusufagića predstavlja tipičnu begovsku kuću ovih prostora. Građena je na...

Park narodnih heroja

Park pored reke Mileševke u Vakufu, nazvan je Park narodnih heroja...

Rimska nekropola Kolovrat

Kolovrat je naselje i nekropola na ušću Seljašnice u Lim, kod...

Kompleks “Boško Buha”

Memorijalni kompleks „Boško Buha“ se nalazi u selu Jabuka, kod Prijepolja...

Prijepolje na društvenim mrežama

MARKETING
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING
×