Zlato za Hameda Kajevića na Prvenstvu Srbije u dvorani za mlađe juniore i juniorke

Podelite:

Zlato za Hameda Kajevića na Prvenstvu Srbije u dvorani za mlađe juniore i juniorke
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING
Hamed Kajević

Član Atletskog kluba „Polet“ Hamed Kajević osvojio je zlato u bacanju kugle na Prvenstvu Srbije u dvorani za mlađe juniore i juniorke. Hamed je najbolji hitac zabeležio u trećoj seriji kada je kuglu, tešku 5 kilograma, bacio na daljinu od 14 metara i 89 centimetara. Prijepolje je u Beogradu predstavljalo još dvoje takmičara – Emir Rovčanin je bio četvrti u skoku u vis a Marijana Čočović dvanaesta u trci na 400 metara.

Košarkaši „Mileševca“ su ostvarili pobedu na gostovanju u Požegi. Oni su, u utakmici 9. kola Druge muške regionalne lige Zapad 1, savladali domaću „Slogu“ sa 84:75. Pobeda prijepoljske košarkaše ostavlja u trci za prvo mesto. Trenutno su četvrti sa 6 pobeda, koliko još imaju „Mladost“ iz Čačka, užički „Plej Of“ i „Morava“ iz Zablaća, ali „Mileševac“ i „Morava“ imaju utakmici manje, odnosno, neodigrani međusobni duel iz 8. kola. Pobednik tog susreta zauzeće mesto lidera na tabeli.

Košarkašice „Mileševke“ su i dalje ubedljive. U 10. kolu Prve ženske regionalne lige Jug 1 u Prijepolju je savladano „Užice“ rezultatom 71:42. Prijepoljske košarkašice sa svih deset pobeda zauzimaju prvo mesto na tabeli a u narednom kolu u Požegi igraju derbi 11. kola protiv „Sloge“, koja je drugoplasirana sa 9 pobeda i jednim porazom, baš od „Mileševke“. Ukoliko Prijepoljke trijumfuju praktično će obezbediti prvo mesto.

Odbojkaši „Fap Livnice“ su poraženi u 11. kolu Druge lige Zapad u Ivanjici. Domaća „Bukovica Putevi“ slavila je sa 3:1 u setovima. Prijepoljci su sada četvrti sa 6 pobeda i 4 poraza. U narednom kolu ugostiće „Tehničar“ iz Kraljeva.

Odbojkašice „Bambi Voleja“ su poražene u 15. kola Druge lige Zapad. Prvoplasirani „Novi Pazar“ je trijumfovao u Prijepolju sa 3:0 u setovima i tako sačuvao lidersku poziciju. Ovo je bio 7 poraz Prijepoljki, koje, uz 8 pobeda, zauzimaju šesto mesto na tabeli. U narednom kolu gostuju u Kosjeriću.

Odbojkašice „Trendteksa“ su u 10. kolu Međuregionalne lige Zlatiborskog i Moravičkog okruga savladale u gostima „Budućnost Nec“ sa 3:0 u setovima, i tako ostaju na drugom mestu na tabeli. U narednom kolu igraju derbi sa prvoplasiranim „Lotusom“, koji može odlučiti pitanje prvaka.

„Župski Rubin“ je poražen na gostovanju u Gornjem Milanovcu u derbiju 11. kola Treće futsal lige Zapad. Prvoplasirani „Metalac Kolorado“ je naneo drugi poraz u ovoj sezoni Prijepoljcima, ovoga puta rezultatom 2:0. Sedam kola pre kraja prvenstva Gornjomilanovčani imaju 9 bodova više u odnosu na Prijepoljce. U narednom kolu „Župski Rubin“ će ugostiti „Olimp“.

U 11. kolu Regionalne futsal lige Zapad futsaleri „PP 192“ su savladali „Karađorđe 2015.“ iz Rače sa 6:5. „Orlovi sa tromeđe“ ostaju na četvrtom mestu, sa po 5 pobeda i poraza. U narednom kolu su slobodni.

ForumInfo.rs.

MARKETING

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

POVEZANE VESTI

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Grad Prijepolje

Grad Prijepolje se nalazi u jugozapadnom delu Srbije na tromeđi Bosne...

Prijepolje kroz vrijeme

To je u stara vremena bio veliki šeher. Kad je Osvajač...

Istorija Prijepolja

Na prostoru Prijepolja postoje ostaci ljudskog stanovanja još iz praistorijskog oba...

Kulturno istorijski spomenici

Ibrahim – pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju. Prvi put...

Most sultana Mehmeda Fatiha

Prvi pomeni mosta na Limu datiraju kada i o Prijepolju, jer...

Kanjon Mileševke

Klisure reka Lima i Mileševke, koja se uliva u Lim kod...

Reka Lim

Reka Lim Prijepolje jedna od najlepših reka Srbije. Izvire iz Plavskog...

Sahat Kula

Sahat-kula u Prijepolju je izgrađena u 16. veku. Prepoznatljiva je kao...

Ibrahim – pašina džamija

Ibrahim-pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju, prvi put se pominje...

Manastir Mileševa

Manastir Mileševa je srpski srednjovekovni manastir. Nalazi se na šestom kilometru...

Sopotnica

Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na...

Kuća Jusufagića

Kuća Jusufagića predstavlja tipičnu begovsku kuću ovih prostora. Građena je na...

Park narodnih heroja

Park pored reke Mileševke u Vakufu, nazvan je Park narodnih heroja...

Rimska nekropola Kolovrat

Kolovrat je naselje i nekropola na ušću Seljašnice u Lim, kod...

Kompleks “Boško Buha”

Memorijalni kompleks „Boško Buha“ se nalazi u selu Jabuka, kod Prijepolja...

Prijepolje na društvenim mrežama

MARKETING
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING
×