Samir Tandir izabran za predsednika Bošnjačko srpskog saveza BOSS

Danas je u svečanoj sali hotela Park, u Prijepolju, održana sednica Inicijativnog odbora Bošnjačko srpskog saveza BOSS.

Za predsednika Inicijativnog odbora jednoglasno je izabran Samir Tandir iz Prijepolja, za zamenika predsednika Inicijativnog odbora dr Admir Muratovic iz Novog Pazara a za potpredsednicu Nadja Začević iz Beograda.

Inicijativni odbor usvojio je predlog Statuta i programska načela.

Odlučeno je da se narednih dana krene u prikupljanje potpisa za registraciju stranke čije će sedište biti u Beogradu.

Izabrani su Inicijativni odbori za Beograd, Novi Pazar, Prijepolje,Priboj, Novu Varoš, Tutin, Vrnjačku banju, Šabac, Loznicu, Užice.

Jednoglasno je donesena odluka da Bošnjačko srpski savez na izborima za članove nacionalnog saveta Bošnjačke nacionalne manjine podrži listu „Savez za Sandzak i Dobre Bošnjane“.

„Želim da se zahvalim delegatima na izboru za predsednika Inicijativnog odbora. U narednim danima predaćemo sva potrebna dokumenta za registraciju stranke“, objavio je Samir Tandir.

B92

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.