Popadić Drago

Rođen 28.04.1988.godine u Prijepolju.

Osnovno i srednje obrazovanje stekao u Prijepolju. 2007.godine upisao Geografski fakultet, Univerziteta u Beogradu, smer prostorno planiranje gde 2011 godine završava osnovne akademske studije sa temom diplomskog rada „Ekološki profil opštine Prijepolje“. 2013.godine na istom fakultetu završava i master akademske studije sa temom master rada „Prirodni resursi kao potencijal održivog razvoja nedovoljno razvijenih područja Zlatiborskog okruga“.

Učesnik više naučnih skupova što je rezultiralo i objavom tri naučna rada na temu prostornog planiranja, a sa posebnim osvrtom na održivi razvoj Polimlja.

Stipendista opštine Prijepolje za mlade talente, sa prosekom 10 za školsku 2011/12 i 2012/13.

Volonterski rad u periodu od 2012-2018.godine u okviru Fondacije „Ana i Vlade Divac“.

Radno iskustvo započeo angažovanjem u Turističkoj organizaciji Prijepolja, gde je kroz višegodišnje učešće u projektima, seminarima, studijskim posetama stekao značajno iskustvo u oblasti turizma. Kao rezultat tog rada bio učesnik u izradi Plana i programa razvoja turizma opštine Prijepolje. Jedan deo radnog iskustva stekao u prosveti. Duži niz godina proveo u privredi. Više od dve godine bio Rukovodilac organizacione jedinice brze pošte u Prijepolju, a zatim u preduzeću koje se bavi otkupom, preradom i plasmanom voća radio kao pomoćnik direktora. Dve godine radnog iskustva stekao u Odeljenju za urbanizam, Opštinske uprave Prijepolje. Deo radnog iskustva stekao na poslovima upravljanja otpadom u JKP „Lim“ Prijepolje. Od 2021.godine angažovan kao savetnik za lokalni, regionalni razvoj i ulaganja u Regionalnoj razvojnoj agenciji Zlatibor, lokalni centar Prijepolje.

Član Srpske napredne stranke od 2012.godine. Odbornik u trenutnom sazivu Skupštine opštine Prijepolje. Oženjen, otac jednog deteta.

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.